Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Újra papi egység kicsiben

2011.03.03. - Újra papi egység kicsiben (Lenti)Elsőcsütörtökön este – 2011. március 3. – ismét összegyűltek a Lenti Esperesi Kerület papjai a lenti plébánián. A rendszeres közös megbeszélések az esperes úr vezetésével egyszerűbbé és összehangoltabbá teszik a közös lelkipásztori munkát a kerületben. Nemcsak a közös szentségimádási napok egyeztetése, hanem a körlevelekben található közös egyházmegyei programok megbeszélése is folyik – jelenleg a tavaszi időszakot szem előtt tartva. A közös együttlétünket a templomban az Oltáriszentség litániájának elimádkozásával kezdtük, és kedélyes hangulatú vacsorával zártuk.

Azért jó alkalom az ilyen közösségi összejövetel, mert akkor nem marad ki senki és semmi a tervezésből. Mindenki gazdagítja a megbeszélést hozzászólásaival és ötleteivel. Igaz, talán kevés a pap, de ha összefogunk, akkor sokkal könnyebb minden a papi életben.

Szakál Szilárd káplán

 

2011.03.03. - Újra papi egység kicsiben (Lenti)2011.03.03. - Újra papi egység kicsiben (Lenti)2011.03.03. - Újra papi egység kicsiben (Lenti) 

Fotó: Szakál Szilárd