Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Felkészítő Napok – karrier és csapattréning a Szakkollégiumban

Felkészítő Napok – karrier és csapattréning a Szakkollégiumban2014. április 11-12-én zajlottak a Felkészítő Napok programsorozat eseményei a II. János Pál Katolikus Kollégium és Szakkollégium hallgatói számára. A Szakkollégium igyekszik mindig olyan plusz többletet adni hallgatóinak – nemcsak a lelki területen, hanem társadalmi szerepvállalásuk erősítése terén is – amely tudás a későbbi életükben jelenthet előnyt és tapasztalatot!

A Felkészítő Napok tréning keretén belül a szakkollégisták a nagybetűs ÉLET-re kaptak hasznos útravalókat: csapattréning, motivációs feladatok, állásinterjúk, önéletrajz írási praktikák, önismereti játékokon át a korosztályos SWOT analízisen keresztül a saját motivációs bázisuk körbejárásáig.

Minden résztvevő egy START csomaggal lett gazdagabb, melybe a tréning szakemberei szakkönyveket, CV mintákat és más hasznos dokumentumokat készítettek be.

Márkus Attila és Thész Gábor fiatal szakemberek segítségével a szakkollégisták hasznos ismeretekre tehettek szert – használva azokat a későbbi állásinterjúkon, önéletrajz írásakor vagy prezentációk készítésekor!

A program az EGYH-KCP-14-0385 sz. pályázat keretén belül valósult meg.

Szöveg és fotó: Gaspari Gábor