Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Adventi lelkigyakorlat Sárváron a Szent Miklós Plébánián


Adveni lelkigyakorlat SárvárA sárvári Szent Miklós Plébánia buzgó hívei 2014. december 13-án és 14-én adventi lelkigyakorlatra gyűltek össze az esti szentmisék keretében.


Adveni lelkigyakorlat SárvárKaposi Gábor atya a soproni Szent Orsolya katolikus általános iskola és gimnázium püspöki biztosa értékes gondolataival ajándékozta meg a hívő közösséget, hogy mindazok, akik nyitott szívvel és áldozatkész lélekkel készültek advent folyamán, karácsonyhoz elérkezve szívükbe fogadhassák a betlehemi kisdedet, minden öröm forrását. Az elmélkedéseknek a vezér fonalát a keresztény ember örömének fontosságára fűzte fel. Személyes és humorral is fűszerezett eredeti gondolatai nagy tetszésre leltek a hívek körében. A nagyböjti lelkigyakorlatunkat is Kaposi atya vezette aki akkor is nagy ajándék volt a plébániánk számára. Plébánosunk a Hívek szerető kérésének eleget téve adventben is Gábor atyát hívta,hogy legyen lelki vezetőnk a készület útján.

Adveni lelkigyakorlat SárvárKöszönjük Gábor atyának és a kisegítő gyóntató atyáknak, hogy a plébánia híveinek a bűnbocsánat szentségében közvetítették Isten irgalmas jóságát.

Reméljük, hogy ezek a közös alkalmak hozzá segítették a híveket a karácsony titkának befogadásához.

Szöveg: Ördögné Kovács Mónika