Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

I. Alapítványi bál Nagysimonyiban


alapítványi bál, nagysimonyi2015. április 18-án került megrendezésre a Patrona Regni Hungariae Alapítvány első jótékonysági bálja.


Az alapítványt 2014-ben jegyezte be a Szombathelyi Törvényszék. Céljai közt szerepel nagysimonyi község katolikus közösségi életének szervezése. Ebből adódóan került megszervezésre a bál, melyet Balasi István plébános úr és Ágh Péter országgyűlési képviselő úr – aki megtisztelte részvételével rendezvényünket - nyitott meg. Fellépők közt szerepeltek a helyi óvodások, a Kemenesmagasi Citerazenekar, a nicki Fergeteg Néptánc Egyesület. Szabó Petra verssel, Marton Helga dallal színesítette az estet, végül, de nem utolsó sorban a helyi ministránsok léptek színpadra szülőkkel, fiatalokkal kiegészülve, country táncot járva! A helyi művelődési ház zsúfolásig megtelt. Az estet megtisztelte jelenlétével Kirner A. Zoltán celldömölki plébános is. A műsort egy nagyon jó hangulatú bál követte, amely egészen hajnalig tartott. A tombolasorsoláson számos értékes ajándék lelt gazdára. A fődíjat képezte két fő részére, két éjszakás Wellness lehetőség a sárvári Atmoszféra Apartmanban.  

Hálásan megköszönjük mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy ez az este jól sikerüljön! Külön köszönjük a sok-sok tombola- és sütemény felajánlást és azt, hogy szép számmal megtiszteltek bennünket jelenlétükkel!

Az est bevételét a templom felújítására fordítjuk!

Bődi Gábor