Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jubiláns Házaspárok Találkozója - hasznos tudnivalók a résztvevőknek


Újra jubiláns házaspárokat köszöntünkJúnius 25-én, délelőtt 10 órakor Jubiláns Házaspárok Találkozója lesz Szombathelyen a Székesegyházban. Néhány hasznos tudnivalót osztunk meg a résztvevőkkel, és a velük érkező rokonokkal, barátokkal.


Kedves Jubiláns Párok!
Nagy készülődéssel várjuk mindazokat, akik elfogadták Püspök Atya meghívását a június 25-i találkozóra. A megadott határidőig beérkezett jelentkezések alapján regisztrált résztvevőknek néhány hasznos információval szeretnénk a találkozó sikeres megvalósítását segíteni.

Minden jubiláns párnak - az évfordulójuk száma szerinti - névre szóló ülőhelyet biztosítunk, ezért kérünk minden résztvevőt, hogy a lehetőség szerint minél korábban érkezzenek meg a Székesegyházba, hogy a rendezők és segítőik a kijelölt ülőhelyekre tudják Önöket vezetni. Mivel a jelentkező házaspárok száma idén is megközelíti az 500-at, ezért a kísérő hozzátartozóik nem Önök mellett, hanem a fennmaradó helyeken tudnak majd leülni.

A bejáratnál igyekeztünk minden résztvevőnek egy szórólapot adni a legfontosabb tudnivalókról, amely az ebéd és kulturális programok csoportonkénti elosztásáról informálja Önöket. Kérjük, tekintsék azt majd át, hogy a nap ne csak szépen, hanem rendezetten is sikerüljön.

A szentmise befejező akkordjaként a jubilánsok nevét fel fogjuk olvasni és emléklapot, valamint egy jelképes ajándékot adunk át. Az egyházmegye ajándékaként minden résztvevőnek az ebéd és valamennyi kulturális program, így a Székesegyház vezetéssel történő bemutatása, a templom tornyainak (panoráma-kilátó) megtekintése, és az Egyházmegyei Könyvtár meglátogatása is ingyenes. A szentmisén az egyházmegye által felkért fotósok készítenek digitális felvételeket, amelyek az ünnepség után megrendelhetők a Martinus Könyvesboltban.

Szeretettel várjuk Mindannyiukat!
A Találkozó Szervezői