Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Felvételit hirdet a II. János Pál Katolikus Szakkollégium a 2016/2017-es tanévre.


SzakkollégiumA kívül-belül felújított, belvárosi, II. János Pálról elnevezett egyetemi szakkollégium (Hollán Ernő u. 10-12.) várja a 2016-2017-es tanévben is az egyetemre készülő idén érettségizett diákokat, és a már egyetemistákat és főiskolásokat is!



Vagyis mindazokat a keresztény fiatalokat hívjuk a szakkollégium közösségébe, akik Szombathelyen tanulnak szeptembertől és szeretnének egy olyan helyen lakni, ami egyszerre szellemi műhely, nyüzsgő, vidám közösség és olyan hely, ahol a lélekben is rend születik.

A II. János Pál Katolikus Szakkollégium sajátossága abban áll, hogy különböző karokon és intézetekben tanulók több tudományágat képviselve tartoznak egy közösségbe. A szakkollégiumiságunk hármas (tanulmányi, közösségi és lelki) pillérre épül.

A jelentkezés határideje: 2016. augusztus 15. kizárólag e-mailen  címre kell megküldeni a teljes felvételi dokumentációt (ajánlást, igazolásokat, bizonyítványokat, önéletrajzot szkennelve).

A felvételi beszélgetés időpontja: 2016. augusztus 23. kedd, 10:00; helyszíne: II. János Pál Katolikus Kollégium és Szakkollégium, 9700 Szombathely, Hollán Ernő u. 10-12.

A felvételivel, a szakkollégiummal kapcsolatos összes információért az egyetemi lelkészhez, Dr. Németh Norbert atyához, vagy Gaspari Gáborhoz, a szakkollégium titkárához forduljanak bizalommal az email-címen!