Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Együtt a babákért 2017-ben is!

Együtt a babákértA Szombathelyi Egyházmegyei Karitász 2017. február 9-én a Zala megyei Letenye és Lenti plébániai karitászhoz elszállította a DM-től kapott pelenkákat.

 Együtt a babákértA két karitász csoport a napokban 44 nehéz helyzetben élő kisgyerekes családot látogat meg és adja át a DM és a karitász ajándékát.

Hatodik éve szervezi meg a dm drogerie markt a Karitásszal közös kampányát, amelynek célja, hogy kisgyermekes családokat támogassanak pelenkával. A hat év során az Együtt a babákért program keretében mintegy 1600 családot támogatott a két szervezet közel 40 ezer csomag pelenkával amelyek összértéke eddig mintegy 100 millió forint. 

További info a link alatt: 

http://karitasz.hu/aktualis/aktualis-hirek/egyutt-a-babakert-2017-ben-is-

Február 10-én a Letenyei Karitász Csoport, Dr. Szabó Ilona plébániai karitász munkatársával és az önkéntesekkel elkezdték a DM pelenkák kiosztását. Letenyén 22 család kap babánként 6 doboz pelenkát.

Lentibe február 11-én kezdték a családokat látogatni és a DM ajándékait átadni. Itt a település plébánosa Köbli Tamás atya is besegít Gaál Dénesné,  Márti néninek a pelenkák szétosztásában. Lentiben is 22 család kap közel fél évre elegendő ajándékot.