Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

A Martineum Felnőttképző Akadémia őszi programjai

MartineumŐsszel is számos programot kínál a Martineum Felnőttképző Akadémia. Hármat ajánlunk ezek közül. 

Métabajnokság2017. szeptember 22. 15.00 óra (péntek)

A tavalyi házigazdák a körmendiek voltak, az idei métabajnokságnak Szentpéterfa ad otthont!
Nevezni 8 fős vegyes csapatokkal (+lehetséges 4 fő csere) lehet a e-mail címen vagy a +36308457612-es telefonszámon, szeptember 17-ig!
A regisztrációkor minden nevező csapat megkapja a bajnokságon érvényes részletes szabályleírást!

Minden résztvevő csapat díjazásban részesül!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

Nagymarosi Találkozó2017. október 7. (szombat)

 A Szombathelyi Egyházmegye Ifjúsági Irodája buszt szervez az őszi Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra! A busz költsége 2800 Ft/fő.

A találkozó főelőadását Nagy Bálint jezsuita atya, a magyar jezsuita rendtartomány hivatásgondozója tartja. Meghívólevelében kifejti: “Az imádság az egyik legizgalmasabb dolog a világon. Titka és öröme nem kívül keresendő, nem kell távolra elmennünk, hogy tanuljunk róla. Egészen közel van. Csak mernünk kell megállni, hogy észrevegyük”. Gyere, hívunk, hogy tapasztaljuk meg együtt Nagymaroson az imádság örömét és kalandját! Abban szeretnénk segíteni, hogy ez a találkozó különösképpen is rólad és az Úrról szóljon, aki nap mint nap keresi a veled való találkozást. Az októberi találkozón épp ezért a megszokottnál több, kisebb létszámú imaműhely vár benneteket a fakultációk idősávjában, hogy minél több imamódszert kipróbálhassatok, megtapasztalva, mi a ti közös nyelvetek Istennel.
www.nagymaros.katolikus.hu
https://www.facebook.com/nagymarositalalkozo/

 

 

72 óra kompromisszumok nélkül2017. október 12-15. ( csütörtök-vasárnap)

A három történelmi egyház szervezésében, idén tizedszerre kerül megrendezésre az az országos önkéntes akció, ahol segíthetünk, amelyik ügy érdekébe a szívedet-lelkedet adhatjuk, hogy másoknak jobb legyen! Idei mottó: "Aki másokat felüdít, maga is felüdül." (Péld. 11,25)

Egész Vas megyében jelen lesznek a segítő kezeket nyújtó fiatalok, felnőttek ezen a hétvégén, menjünk mi is! Szerveződjenek, szerveződjetek csapatba (min.4-5 fő) és jelentkezzenek/jelentkezzetek! Ha valaki egyénileg szeretne segíteni, részt venni az akcióban, az sem gond! Jelentkezni a Vas megyei helyi koordinátornál, Szmodics Petránál lehet az alábbi elérhetőségeken: , 94-514-355. Amellett, hogy ez egy hatalmas élmény, akár iskolai közösségi szolgálatot is teljesíthetünk vele!