Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Egyházmegyei zarándoklat Rómába 2023. május 15-19. között - Részletek

romaA Szombathelyi Egyházmegye zarándoklatot szervez Rómába dr. Batthyány-Strattmann László boldoggá avatásának 20. évfordulója alkalmából 2023. május 15-19. között, dr. Székely János megyéspüspök lelkivezetésével, a Misszió Tours Utazási Iroda közreműködésével. A plakát letölthető itt.

Videótár

élő

link

Vasárnapi Ige - Évközi 5. vasárnap

https://www.youtube.com/embed/rmk1wWmKLOY

Az oldal megtekintéséhez engedélyezze a javascript futtatását a böngészőjében!

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe - Gondolatok dr. Takács Gyula atyától

gyertyaszentelo-2023Február 2-a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Dr. Takács Gyula csörötneki plébános osztja meg gondolatait az ünnepről.

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe a Székesegyházban ünnepi püspöki szentmisével - ÉLŐ közvetítés

szekesGyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, február 2-án a Székesegyházban, Fekete Szabolcs Benedek segédpüspök mutatja be az esti 6 órai szentmisét, melynek kezdetén megáldja a gyertyákat. 

Afrika-hét megnyitása Kőszegről

Afrika hét2023. február 6-án 9.30-tól élő közvetítést adunk az Afrika-hét megnyitásáról Kőszegről. A közvetítést megtekinthetik majd a bejegyzés további részében. 

Istenről és a világról - Biblikum 2. rész - Dr. Székely János megyéspüspök előadása

biblikus-eloadas-11-of-122023. január 30-án Zalaegerszegen, január 31-én Szombathelyen tartott előadást Székely János megyéspüspök az Istenről és a világról sorozat keretében. A Szentírásról szóló előadásának 2. részét meghallgathatják egyházmegyénk youtube csatornáján, ide kattintva.

Nagyböjti lelkinap fiataloknak

Nagyböjti lelkinap-12023. március 18-án szombaton nagyböjti lelkinap lesz a Martineumban Óra Krisztián atya és Pontyos Ildikó szociális testvér vezetésével!


Az 'Agapé' párbeszéddé válása az oktatásban

Az Agapé párbeszéddé válása az oktatásbanHogyan tudja az oktatás fenntartani a gyermekek értelmét a mindig aktív nyitottságra és fogékonyságra? Van-e ma még erre lehetőség? Ezekre a kérdésekre ad választ Koszorús-Erdélyi Valéria  jánosházi tanító írásában. 

Vizitációt záró püspöki szentmise - ÉLŐ közvetítés

szekesDr. Székely János megyéspüspök vizitációt tart 2023. február 1-én, szerdán a főplébánián.

Teológiai előadás Zalaegerszegen

20230130-1804082023. január 30-án Zalaegerszegen Székely János megyéspüspök atya előadásával folytatódott a Szombathelyi Egyházmegye kétéves teológiai sorozata. Püspök atyát ma este, január 31-én Szombathelyen is meghallgathatják a Martineum Felnőttképző Akadémián 18 órától. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk!