Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Hasznos tudnivalók a Jubiláns Házasok Találkozójával kapcsolatban

Jubiláns házaspárok találkozója2024. június 15-én rendezi meg a Szombathelyi Egyházmegye a jubiláns házaspárok találkozóját Szombathelyen, a Székesegyházban. Fontos információkat közlünk az eseménnyel kapcsolatban. 

Videótár

Vasárnapi Ige - Évközi 11. vasárnap

https://www.youtube.com/embed/OpcQAzE_5ac?si=t3iP2-6JCtnqfK7y

Vasárnapi Ige - Évközi 10. vasárnap

https://www.youtube.com/embed/0P471yWhfWE?si=4zQ5B3aTV7dgTsqa

Az oldal megtekintéséhez engedélyezze a javascript futtatását a böngészőjében!

Jubiláns házaspárok szentmiséje - Élő közvetítés a Székesegyházból

Jubiláns házaspárok szentmiséje Június 15-én 10 órától élő közvetítést adunk a szombathelyi Székesegyházból a jubiláns házaspárok szentmiséjéről. A közvetítés visszanézhető itt. 

Közösségi szolgálatra várja a diákokat az Ezüsthíd Integrált Szociális Intézmény

SzombathelyA Szombathelyi Egyházmegye fenntartásában működő Ezüsthíd Integrált Szociális Intézmény várja közösségi szolgálatra a diákokat. 

Imavirrasztás egyházmegyénkért június 22-én

imavirrasztas-plakat-2-2-24-06-22Szeretettel hív Mindenkit a Kapisztrán Szent János Közösség imavirrasztására június 22-én, amelyet a Szombathelyi Egyházmegyéért ajánlanak fel. A plakát letölthető itt. 

Miszori Zoltán pappá szentelésének emlékére és papi hívatásokért egyházmegyei zarándoklat Maria Weinbergbe

zarandoklatA tavaly is meghirdetett túra ebben az évben  2024. június 13-án (csütörtök) 14:30-kor indul a Székesegyház elől. 

Magvető Tanoda évzárója június 21-én

meghivo-tanodaA Magvető Tanoda sok szeretettel hív mindenkit évzáró ünnepségére június 21-én. Részletek a plakáton, ami letölthető itt. 

Vár a Karitász nardai tábora

nardai karitász táborA Szombathelyi Egyházmegyei Karitász idén is várja nardai táborába a gyerekeket, június 24.-augusztus 9. között. A plakát letölthető itt. 

Szolgálat - Tokár János OFM előadása Körmenden

Előadás2024. június 10-én a Batthyány Örökségközpont Színház aulájában Tokár János ferences plébános, házfőnök tartott előadást a KÉSZ Körmendi Csoportjának meghívására "A szolgálat" címmel szép számú hallgatóság jelenlétében.