Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap

Videótár

Megújul az oladi templom belső tere

https://www.youtube.com/embed/RGWrbCs2QZY

Karitász segítség Horvátországba

https://www.youtube.com/embed/UPRhctpM0SE

Napi evangélium

Evangélium:
Amikor egyszer Jézus egyedül imádkozott, és csak tanítványai voltak vele, megkérdezte tőlük: „Kinek tartanak engem az emberek?” Ők így válaszoltak: „Van, aki Keresztelő Jánosnak, van, aki Illésnek, mások szerint viszont a régi próféták közül támadt fel valaki.”
Ő tovább kérdezte: „Hát ti kinek tartotok engem?” Péter válaszolt: „Az Isten Fölkentjének.” Jézus rájuk parancsolt, hogy ezt ne mondják el senkinek. Majd hozzáfűzte: „Az Emberfiának sokat kell szenvednie. A vének, főpapok és írástudók elvetik őt, megölik, de harmadnapra feltámad.”
Lk 9,18-22

Az Eucharisztikus Kongresszus összes linkje!

Eucharisztikus KongresszusA Budapesten megrendezett 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus összes programja visszanézhető internetes felületeken. Összegyűjtöttük a linkeket. 

Veni Sancte Zalaegerszeg Kertvárosban

veniKialakulóban az iskolai hitoktatási rend, még sok minden formálódik, és öröm, hogy elérkeztük ahhoz, amikor hívek közösségével imádkoztunk fiataljainkért, a tanuló ifjúságért, legyen az akár óvodás korú, általános- vagy középiskolás, szakmát tanuló, vagy felsőfokú végzettségért megküzdő.

"Szabadulás Jézusban" gyógyító kurzus alkoholbetegeknek

aszj-pdf-page-001-12021. október 14-24. között gyógyító kurzus lesz alkoholbetegeknek.

Martinus Orgonafesztivál Szombathelyen szeptember 21-én

240483715-4357141134348979-9173802469713112820-n2021. szeptember 21-én 19.30-tól folytatódik a Martiunus Orgonafesztivál Szombathelyen, a Székesegyházban. A plakát letölthető itt. 

NEK margójára - FELHíVÁS!!!

kormenetA kongresszus véget ért, de bízunk benne, hogy rengeteg dolog csak most kezdődik el.

Nagymarosi Ifjúsági Találkozó október 2-án

nagymarosA NEK lendületében október 2-án - ha a járványügyi helyzet nem romlik drasztikus mértékben - személyes formában kerül megrendezésre a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó. A programra szigorú járványügyi intézkedések mellett lehet csak belépni! (csak védettségi igazolvánnyal lehet minden programot látogatni, a zárt térben levőkön csak maszkban lehet részt venni).

Gersekaráti plébánia bucsuja

dsc-51802021. szeptember 19-én, vasárnap bucsui ünnepi szentmisére gyűlt össze Gersekarát apraja nagyja, hogy együtt ünnepeljenek. Az ünnepi szentmisét Ocsovai Grácián ferences szerzetes mutatta be, Andor Zoltán plébános, Kiss György, Huszár Balázs és Görbe László atyákkal együtt.

Megáldották a felújított oladi templomot

megaldottak-a-felujitott-oladi-templomot-15Több éves munkát követően kívül-belül megújult Szombathely Olad városrészén a Szentháromság-templom. 2021. szeptember 19-én áldotta meg az épületet Székely János megyéspüspök.