Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jubileumi ultreya Kőszegen május 25-én

ultreya2024. május 25-én jubileumi ultreyat tartanak Kőszegen a 30 éve indított ifjúsági cursillok emlékére. 

Kedves Cursillos Testvéreink!

 

Szeretettel hívunk és várunk benneteket Kőszegre, a 2024. május 25-én tartandó jubileumi ultreyára, melyet a 30 évvel ezelőtt elindított Ifjúsági Cursillo emlékére rendezünk. Abban az időben sok fiatal vett részt ezeken a hétvégéken, és bőséges gyümölcsök is teremtek papi és szerzetesi hivatásokban és szép házasságokban.

 
Különösen is számítunk az Ifjúsági Cursillot végzettek megjelenésére családtagjaikkal együtt. 

 

Az esemény 14 órakor kezdődik Kőszegen, a Jézus Szíve templomban a meghívóban feltüntetett programokkal, és kb. 17 óráig tart.


Az ultreyákhoz hűen korlátozott számban lesznek tanúságtételek is, de mi szeretnénk megkérni titeket arra, hogy írásban röviden számoljatok be arról, hogy hogyan gondoltok vissza a cursillo három napjára, milyen hatása volt utána az életetekre, a pályaválasztásra és családalapításra, a társadalomhoz és az Egyházhoz való kapcsolódásra.


Az írásban tett tanúságtételeket elhozhatjátok magatokkal, vagy emailben is el lehet küldeni a  vagy a '+e})()); címre. Aki szeretné, hogy tanúságtételét anonim módon kezeljük, kérjük, hogy azt jelezze, és mi azt maximálisan tiszteletben tartjuk.

 

A jubileumi ultreyára 2024. május 15-ig kérjük előzetes jelentkezéseteket, melyhez a jelentkezési lap az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/i4cxdd9eY5NRmDhw8


Bízva a közeli találkozás reményében:

 

A kőszegi cursillisták

és

a Szombathelyi Egyházmegye 

Szent Márton Cursillos Titkársága