Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

HEGY (Hittel az Egyetemen) Keresztény Gólyatábor Bodajkon, 2020. augusztus 6-10. Bodajk - Jelentkezés

hegy-2020-plakatAz idei évben Bodajkon kerül megrendezésre a HEGY (Hittel az Egyetemen) Keresztény Gólyatábor. 

A tábort évről évre olyan hasonló értékrendű felsőbb éves önkéntes egyetemisták szervezik, akik pontosan tudják, hogy milyen segítségre és hasznos információkra van szükségük a fiataloknak, hogy kiigazodjanak az egyetemük és a szakjuk útvesztőiben. (pl: Neptun használat, mit kell tudni az egyetemükről, leendő tanáraikról, mire kell általánosságban figyelni stb.) Olyan kapcsolatokat tudnak a táborozóknak ajánlani, amikhez a későbbiekben is fordulhatnak, ha bármilyen segítségre lenne szükségük. Az együtt eltöltött idő alatt a gólyák megismerhetik leendő, hasonló értékrendű évfolyamtársaikat, az egyetemeken jelenleg is működő keresztény közösségeket és olyan színes és kulturált programokban lehet részük, mint például tábortűz, borkóstoló, vetélkedő, bál és meghívott előadók által tartott előadások. 

Tehát a táborban - a szórakozás mellett - helye van az értékeknek és a hitéletnek. Mivel ez összegyetemi gólyatábor, bárki jelentkezhet, mindegy, hogy melyik egyetemre fog majd járni.  

Az idei tábor 2020. augusztus 06-10. között kerül megrendezésre Bodajkon, előreláthatóan 130 fő részvételével. 

A tábor honlapján sok hasznos információ megtalálható, többek között a jelentkezési lap is innen érhető el: https://hegygolyatabor.wordpress.com/jelentkezes/

Meghívó diákoknak.  

HEGY újság 

 

Az alábbi Youtube csatornán pedig több ajánló és videó tekinthető meg: 

https://www.youtube.com/watch?v=x6C2iyobFtc&list=UU7z76Sf9McgpnY7OtfBgm9w&index=8  

Az idei tábor videója is megtekinthető itt:

https://www.youtube.com/watch?v=x6C2iyobFtc