Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

White Party másképp

White PartyIsmét White Party-t rendezett a Női Vállalkozói Klub Egyesület a szombathelyi Püspöki Palota kertjében. A felajánlásoknak köszönhetően idén is több százezer forinttal támogatták a Mindszenty Alapítványt.

 

White PartyA tavalyi nagy sikerű program után idén sem maradt el a White Party, igaz, a járványügyi helyzetre tekintettel ezúttal elmaradtak a fellépők és a több száz fős vendégsereg. Az egyesület tagsága közül közel 20-an vettek részt a hétvégi találkozón. Dr. Laki Brigitta a szervezet elnöke adta át Székely János megyéspüspöknek azt a 200.000 ft-ról szóló támogatást, amelyet az egyesület ajánlott fel az alapítványnak. Az összeg a délután folyamán tovább nőtt a résztvevők által felajánlott összeggel, további 190.000 ft-tal, így ezen a délutánon 390.000 ft gyűlt össze jótékonysági célra.

A Mindszenty Alapítványon keresztül hátrányos helyzetű lányok oktatását segítik a női vállalkozók. A találkozón kötetlen beszélgetést folytattak a résztvevők Székely János megyéspüspökkel aktuális kérdésekről.