Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

A jánosházi Szent Imre Iskola munkatársát Szent Gellért-díjjal jutalmazták

szent-gellert-dij-1Kovács Ottóné, a jánosházi Szent Imre Általános Iskola iskolatitkárát munkája elismeréseként Szent Gellért-díjjal jutalmazták. 

szent-gellert-dij-2A Szent Gellért-díjat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia alapította azzal a céllal, hogy lehetőséget teremtsen a katolikus közoktatásban végzett kiemelkedő munka elismerésére. Nagy örömünkre ebben az évben kedves kollégánk, Kovács Ottóné is a díjazottak között van. Klári 1993 óta dolgozik az iskolánkban, iskolatitkárként. Segíti a pedagógusok munkáját, mindig van egy jó szava a gyerekekhez, a szülőkhöz, amikor ügyes-bajos dolgaikat rendezik az irodában. Kitartó, következetes munkájával, nyugodt, segítőkész személyiségével kivívta mindannyiunk egyöntetű elismerését.

Szent Gellért püspök emléknapján, szeptember 24-én örömmel köszöntöttük iskolánkban Császár István püspöki helynököt és Tálas József igazgató urat az EKIF-től. Az iskola fenntartójának képviseletében jöttek, hogy a díjat átadják Klárinak. Az ünnepelt az elismerésről csak ekkor szerzett tudomást, meghatódva vette át a díjat.

Kedves Klári! Sok szeretettel gratulálunk! Kívánunk további munkádhoz jó egészséget, boldog, örömteli éveket!

 

Szöveg: Horváthné Kulcsár Gyöngyi