Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Dr. Székely János szeretetvendégségre hívja az egyházmegye rászorulóit szeptember 4-én

Székesegyház2021. szeptember 4-én Szeretetvendégsére hív közel 700 nehéz sorsú, idős, nagycsaládos embert a Szombathelyi Egyházmegye. 

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eseményeihez csatlakozva, annak 0. napján, szeptember 4-én országosan kulturális programokkal kísért szeretetvendégségre hívják a családokat, időseket, rászorulókat az egyházmegyék püspökségei. Az országos összefogássá, közös vendégséggé kiteljesedő programmal a szegények felé tett közösségvállalását és szeretetét fejezi ki a katolikus egyház. A minden egyházmegyében azonos időpontban megvalósuló szeretetvendégségek egyben a világ felé tett tanúságtételek, Jézus szeretetének bemutatásával.

 

A Szombathelyi Egyházmegye közel 700 nehéz sorsú, idős, nagycsaládos embertársunkat várja szeptember 4-én, 11 órakor a Szombathelyi Székesegyházba, ahol dr. Székely János megyéspüspök köszöntőjét követően az Ébren Álmodók együttes zenés áhítata ad lelki ráhangolódást a székesegyház előtti téren déli 12 órától kezdődő szeretetvendégségre. A terített asztalok melletti vendéglátáshoz a Koprive Tamburaegyüttes muzsikája ad zenei étvágycsinálót.

Az eseményre dr. Székely János megyéspüspök szeretettel várja az egyházmegyéből érkező rászorulókat, időseket és családokat.