Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt Szombathelyen

puspoki-palota-kertje_fotó whb group2022. augusztus 22-26. között újra megrendezésre kerül a Vár a Püspökvár! című szabadtéri rendezvény Szombathelyen a Püspöki Palota kertjében. A koncertek bevételeiből a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nardai gyermektáborát támogatják.   

var-a-puspokvar-koncertek-a-szabad-eg-alatt-szekeres-adrien-elo-koncert-474-279-188227augusztus 22.19 óra – SZEKERES ADRIEN KONCERT
  
Szekeres Adrien korunk és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze. Sikereit nem csak mással össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő előadásmódjának, személyiségének is köszönheti, amivel mára – változó, gyorsuló világunkban is állandósulva – minden korosztály kedvencévé váltFantasztikus hangulatú koncertélményben lesz része mindazoknak, akik jegyet váltanak a 2022 augusztus 13-án, a Balatonlellei Kultúrpark Szabadtéri Színpadán megrendezésre kerülő Szekeres Adrien koncertre. Lírával, romantikával, dinamikával és kis történetekkel fűszerezett örömzenélés, melyen Adrien legismertebb dalai szólalnak majd meg. Ki ne ismerné "Híd a folyót", ",Kikötők", "Olyan, mint Te" című, - mostanra már örökzölddé vált - slágereit. Töltsünk együtt egy csodás nyárestét!

 

lordok2-javaugusztus 25. 21 óra – LORDOK ÉS MILADYK

Dolhai Attila, Nagy Sándor, Polyák Lilla, Nádasi Veronika nyáresti zenekaros koncertje, régi, nagy slágerekkel. A csapat tagjai már többször bizonyították pályájuk során, hogy a zene és a színház az, ami meghatározza életüket és munkásságukat. Erre alapozva egy igazi nyári, pezsgő hangulatú esttel ajándékozzák meg a közönséget.

 

kormoranaugusztus 26. 21 óra – KORMORÁN koncert


A Kormorán az elmúlt több mint három évtizedben eljutott szinte minden európai országba, koncertezett a tengerentúlon, és több zenealbumot jelentetett meg külföldön. Az együttes koncertprogramjain kívül egy sor albumot készített pop énekeseknek, blues és rock sztároknak, valamint színészeknek. Megannyi színpadi mű, opera, valamint filmzene bizonyítja a zenekar sokszínűségét s alkotóerejét (Julianus, Honfoglalás, Sacra Corona, Trianon, A Költő visszatér, Elektra mindörökké, Zúgjatok harangok, A Megfeszített, A Napba öltözött leány).

 

Jegyek vásárolhatók online a jegy.hu oldalon vagy a Castellum Teaházban – 9700 Szombathely, Berzsenyi Dániel tér 2.