Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Állj mellé! - Használati útmutató felnövő gyermekeinkhez - Előadás október 26-án Szombathelyen

nevtelen-1Tapolyai Emőke pszichológus tart előadást Szombathelyen október 26-án Állj mellé! - Használati útmutató felnövő gyermekeinkhez címmel a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja meghívására. 

A Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja nevében szeretettel meghívjuk Önt a soron következő szakmai rendezvényünkre,

ahol meghívott vendégünk Tapolyai Emőke pszichológus.

 

Állj mellé! - Használati útmutató felnövő gyermekeinkhez  című rendezvényünkről röviden:

 

Hogyan lehet bölcsen nevelni gyermekeinket a felnőtté válás előszobájában?
Tízen- és huszonéves gyermekeink a felnőtté válás küszöbén olyan személyformáló és identitást szorongató kihívásokkal néznek szembe, melyeket a szülők gyakran észre sem vesznek, fel sem ismernek. Ezekkel a kihívásokkal gyermekeink nap mint nap szembesülnek. Az előadás segít felismerni ezeket a kihívásokat és megküzdeni velük annak érdekében, hogy a szülők a felnövekő gyermekeiket bölcsen vezethessék át a felnőtt kor önállóságába.

Tapolyai Emőke diplomáját – M.A. Klinikai és Pasztorál Pszichológia – az Ashland Theological Seminary-n, az Amerikai Egyesült Államokban szerezte.
Tagja az Amerikai Keresztény Lelkigondozók Társaságának (AACC), a Magyar Szexológiai Társaságnak és a CoachOK Szakmai Szövetségének. 
Munkásságának alap meggyőződése, hogy szenvedéseink és próbatételeink ellenére mindannyian szabadok lehetünk és kiteljesedett életet élhetünk egyénileg és kapcsolatainkban is.

Időpont: 2022. október 26. szerda,  17:00

Helyszín: szombathelyi MCC képzési központ, Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet

 

A rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg.

Kérjük, hogy a részvételi szándékot az alábbi regisztrációs felületen jelezzék számunkra. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.

 

 

Regisztráció:   https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-szombathely-allj-melle

A rendezvény FB eseménye:  https://fb.me/e/esS6YL194