Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Megszállottság, szellemi harc, exorcizmus – 2023. május 30. - Szakmai nap papok és diakónusok számára

img1-1-1024x698Az Országos Lelkipásztori Intézet szeretettel hívja a papokat, diakónusokat James Blount atya előadására, Budapestre. 

Honnan lehet felismerni a megszállottságot? Hogyan lehet megkülönböztetni a pszichés zavart a szellemi hatástól? Mi ilyenkor a teendő? A velük való foglalkozás, törődés csak a kijelölt egyházmegyei exorcista hatásköre? Mit tehetünk mi, papok, és mikor kell exorcistához fordulnunk?

E kérdésekről viszonylag ritkán esik szó papok között, ugyanakkor előfordul, hogy lelkipásztorkodásunk során nemcsak pszichés nehézségekkel küzdőkkel, hanem megszállottakkal is találkozhatunk. Előadónk, James Blount atya osztja meg velünk az elmúlt 20 év során összegyűjtött tapasztalatait, és ad a kezünkbe az Egyház által jóváhagyott és hatékony eszközöket ebben a szellemi harcban. Minden egyházmegyés és szerzetes papot valamint diakónust szeretettel várunk!

Az előadóról: James Blount a SOLT (Society of Our Lady of the Trinity) tagja, megbízott exorcista az Egyesült Államokban. Világszerte tart előadásokat, imaösszejöveteleket, imádkozik gyógyulásokért és szabadulásokért. Most harmadszor érkezik hazánkba, a Szeretetláng Mozgalom nemzetközileg ismert misszionáriusa.

Fontos információk:

A képzés időpontja: 2023. május 30., 10:00-16:00 óra

A képzés helyszíne: MKPK Irodaház (1068 Budapest, Városligeti fasor 42.)

Részvételi díj: kb. 1000 Ft hozzájárulást kérünk az étkezéshez, melyet a helyszínen lehet befizetni.

Parkolást nem tudunk biztosítani, de van parkolóház a közelben.

Regisztrálni ITT lehet.

Jelentkezési határidő: május 26.