Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jótékonysági White Party a Püspökvár udvarán

whiteA szombathelyi székhelyű Női Vállalkozói Klub Egyesület idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a WHITE Party Jótékonysági estet, melyre 2023. szeptember 3-án vasárnap délután került sor Szombathelyen, a Püspöki palota kertjében.

A civil szervezet által 2018-ban életre hívott kezdeményezés célja az, hogy az egyesület tagjai, vendégeik, családtagjaik és barátaik fehérbe öltözve töltsenek el együtt egy különleges hangulatú estét, a jótékonyság jegyében, melynek során a kultúra, a művészet és a zene is fontos szerephez juthat.
Az egyesület tagjainak döntése alapján az idei évben az est során az adománygyűjtés a Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium javára folyt, mely végül 565.000.- Ft eredménnyel zárult. 
Az intézményben folyó oktató-nevelő munka szellemisége és magas színvonala inspirálta az egyesületet, hogy a maga eszközeivel támogassa az intézményt.
Az est során a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum jelenlegi és végzett diákjai valamint Kendik Péter zongorista léptek fel.
Az egyesület tagjainak a munkáját a szervezés során Dr. Székely János megyéspüspök úr támogató szeretete kísérte.
Az egyesület tagjai ezúton is szeretnének köszönetet mondani Püspök atyának valamint a Püspöki palota és az egyházmegye együttműködő munkatársainak!
Az esemény megszervezését és sikerét az egyesületi tagok és vállalkozásaik kitartó és áldozatos munkája valamint számtalan jószándékú támogató cég, vállalkozás és magánszemély közreműködése tette lehetővé.

szöveg: Dr. Laki Brigitta