Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Keresztény Gólyatábor kezdődött egyetemistáknak immár 5. alkalommal a II. János Pál Katolikus Szakkollégiumban


 GólyatáborA Szombathelyi Katolikus Egyetemi Lelkészség idén 5. alkalommal szervezte meg a gólyatáborát nemcsak szakkollégistáknak, hanem olyan fiataloknak is, akik volt szakkollégisták, vagy más városokban tanulnak, de szombathelyiek. 

GólyatáborA gólyatáborban megtalálható a kulturált szórakozásnak és az új akadémiai évre történő lelki felkészülésnek a harmóniája. A tábor párhuzamosan zajlik a Savaria Történelmi Karnevállal, így esténként a fiataloknak lehetősége adódik a karneváli forgatagba is bekapcsolódni.

GólyatáborA tábor témája az életcél, amit életfontosságú megtalálni és beteljesíteni, ha teljes és boldog életre vágyunk. Arra is kitér a tábor tematikája, hogy mit tegyünk akkor, amikor elvétjük az életcélunkat, hogyan lehet javítani, újratervezni.

GólyatáborA tábor ajándék és lehetőség, hogy a saját személyes hitünk megerősödjék, hogy kapcsolatokat alakítsunk ki egymással, hogy barátságok szövődjenek, hogy feltöltekezzünk az új tanévre. Élményeket tartogat ez a négy táboros nap azoknak, akik nyitottak – vallják az egyetemisták.