Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Emlékezetes pillanatok a Premontrei Gimnázium nyílt napjáról - A Premontrei Gimnázium hírei


Nyílt nap a PremontreibenA nevelési programjában az értékközvetítést középpontba helyező Premontrei Gimnázium november 17-én nyitotta meg kapuit a pályaválasztás előtt álló nyolcadikos diákok előtt, akik szüleikkel érkezve zsúfolásig megtöltötték az iskola dísztermét. 


Nyílt nap a PremontreibenSokan a megyehatáron kívül eső településekről látogattak el a Csornai Premontrei Prépostság által fenntartott iskolába. A jelenlévőket Fazakas Zoltán Márton apát köszöntötte, a Premontrei tagozati rendszeréről pedig az iskola igazgatónője, Véghné Busics Hilda tartott tájékoztatást.

 

Nyílt nap a PremontreibenA nyílt nap nagyszerű alkalom arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek egy összetartó közösség mindennapjaiba, találkozzanak a gimnáziumban tanító tanárokkal és különböző tanórákat látogassanak, miközben a több mint 200 éves múltra visszatekintő Premontrei Gimnázium falai között maguk is megtapasztalhatják a senecai mondás igazságát, amely szerint ebben az intézményben valóban „Minden gyermek ígéret”.