Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Kerékpáros zarándoklat az 1 Úton zarándoknap kereteiben Celldömölk körül

kerekparos-zarandoklatA Mária Út Egyesület az idei évben augusztus 26-án harmadszor szervezi meg az 1 Úton zarándok napot, melynek célja, hogy a Mária Út teljes szakaszán zarándokok induljanak el imádságaikat a gyermekre várókért ajánlva fel. Celldömölk környékén kerékpárral is teljesíthető szakaszt jelöltek ki. 

A meglévő szakaszok mellett (melyről részletesebb információk a http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1 oldalon találhatóak) az idei évben újdonságként kerékpáros szakaszon is meg lehet tapasztalni a zarándoklás testet és lelket formáló erejét.

A Celldömölk-Várkesző-Celldömölk kerékpáros szakaszra, szeretettel várnak minden kedves zarándokot, vagy zarándok jelöltet, aki szeretne megismerkedni a sportzarándoklat adta élménnyel. A rendezvényhez az útvonalon bárhol lehet csatlakozni.

A sportzarándoklat vezetője Holluby András, aki nem csak többszörös kerékpáros magyar bajnok, de az idei évi Mária Maraton kerékpáros zarándoklat vezetője volt.

A zarándoklat zárásaként Székely János szombathelyi püspök atya mutat be misét a celldömölki kegytemplomban 18 órától.

A részletes program és jelentkezési lap a http://1uton.mariaut.hu/cikk/31271/Celldomolk__Varkeszo__Celldomolk_MarcalRaba_kerekparos_zarandoklat oldalon található.

Zarándokoljunk együtt a lélek útján!