Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jelentkezés a Martineum őszi programjaira

MartineumMég lehet jelentkezni a Martineum Felnőttképző Akadémia két őszi programjára.

lelkestest-plakatNordic& Biblia – lépéskurzus

2017. október 20-22. (péntek-szombat)

A program vezetője: Molnár Renáta életmódtréner, a Sport és Mozgás-Lelkiség kidolgozója, lelkigyakorlatvezető

Renáta a sport és mozgáslelkiség „új nyelvezetével” kiegészített lelki napot a test–lélek–szellem egységére építve dolgozta ki.  A résztvevők egyedi módszertana segítségével dolgozzák fel a Biblia egyes részeit, amelyet lépésről lépésre sportszakmai oktatóprogrammal egészít ki.Célja, hogy új irányba terelje a különböző korú, egészségi állapotú és élethelyzetű emberek gondolkodását hitről és mozgásról, sportról, értékekről, egészségről–betegségről, és segítse őket abban, hogyan válhat az ima és a mozgás a mindennapi élet részévé és milyen módon segítheti testi-lelki gyógyulásukat is. 

 

A program péntek estétől vasárnap délutánig tart. Ára 15.000 Ft, mely tartalmazza az étkezéseket (ebéd, vacsora) is, szállást viszont nem.

 

 

 

 

elmenypedagogiaAkkreditált élménypedagógiai alapképzés                                        

2017. november 2 – 4. (csütörtök-szombat)

A képzés vezetője:Bányai Sándor címzetes egyetemi docens (PTE), tanító, szabadidő-szervező, élmény- és kalandpedagógiai tréner, a Kalandok és ÁlmokSzakmai Műhely vezetője.

Részvételi díj ebéddel: 22.000 Ft.

Kinek szól a képzés?

Mindenkinek, aki nevelési céljai megvalósítás érdekében új, játékos módszereket kíván használni: tanítóknak, osztályfőnököknek, segítő pedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, pszichológusoknak, tanároknak, mindenkinek, aki szereti a kihívásokat, új élményekre vágyik, szeret és mer játszani. Azoknak, akik korábban nem, vagy csak futólag találkoztak és ismerkedtek meg az élménypedagógiai módszerével, de kíváncsian és nyitottan állnak a mélyebb megismerés elé!Egymás között értjük meg, hogy hogyan lehetnek diákjaink cselekvő részesei és irányítói saját tanulási, nevelési és fejlesztési folyamatuknak. Mindezekre a kérdésekre a saját élmény révén keressük a közös választ.

A program csütörtökön 10 órakor kezdődik és szombaton 17 óráig tart.

 

 

 

További információ és jelentkezés:

Kissné Takács Eszter
telefon: +36/30-623-9253
e-mail:                                                                       honlap: www.martineum.hu