Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

A II. János Pál Katolikus Szakkollégium Csempeszkopácson tréninget szervezett

Szakkollégiumi tréning CsempeszkopácsonNovember 17-19. között a II. János Pál Katolikus Szakkollégium Csempeszkopácson tréninget szervezett a diákoknak.

Szakkollégiumi tréning CsempeszkopácsonBorús péntek délután volt, de ez a mi 11 fős csapatunknak nem szegte a kedvét, elindultunk Csempeszkopácsra. Érkezésünkre már nagyon vártak, majd a finom vacsora után elindultunk, hogy bevegyük a helyi tekepályát. A este nagyon jó hangulatban telt. Az egymás közti meccsek után a helyiekkel is szerencsét próbáltunk kisebb-nagyobb sikerekkel.

Másnap a helyi lovardában kezdtük a délelőttöt, ahol kicsit belepislanthattunk a lovaglás rejtelmeibe, illetve a többi háziállat mindennapjába, majd a közös ebédfőzés következett, ami szintén jól összehozta a csapatot. Délután ismét a játéké lett a főszerep. Valaki társasozott, másik pedig ping-pongban próbálták ki tehetségüket, majd volt aki tésztát gyúrt a vacsorához.

Szakkollégiumi tréning CsempeszkopácsonA kora esti órákban csatlakozott hozzánk Norbert atya is, így szentmisén is részt tudtunk venni a gyönyörű Árpád- kori templomban. Az este egy fantasztikus hangulatú, sokszínű kvízzel folytatódott, melyet a helyiekkel kiegészülve kis csapatokban oldottunk meg.

Vasárnap reggeli után összepakoltunk, kicsit rendet raktunk, majd csöppet fáradtan, de annál nagyobb élményekkel gazdagodva visszatértünk a szakkoliba.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Zsuzsának, Robi bácsinak és Mangó kutyusnak a szíves vendéglátást, reméljük jövőre is visszatérhetünk majd, immáron 5. alkalommal a Kopácsi Füves Portára.