Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Nyílt napot tartottak a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában

Nyílt napDecember 8-án nyílt napon ismerkedhettek meg az érdeklődők a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjával.

Nyílt napAz ELTE megérkezett Szombathelyre 2017 tavaszán. Az ELTE Savaria Egyetemi Központ azóta még több lehetőséget és még színesebb együttműködési területet garantál a II. János Pál Katolikus Szakkollégium és a Hittanárképző Főiskola számára, éppen ezért ezen intézmények is szervesen kapcsolódva a szombathelyi Campus nyílt napjához, külön standon népszerűsítették a képzéseiket.

Nyílt napDecember 8-án nyílt nap keretében ismertették az érettségizők előtt a duális képzés, az osztatlan tanári szakok, a sporttudományi képzés lehetőségeit, külön előadásokkal bemutatkoztak a karok, valamint több csoportban bemutatták a látogatóknak a Savaria Campust. A túra alatt (az Univ Guide Tour keretében) érintették a Sportcsarnokot, a Könyvtárat és a II. János Pál Katolikus Szakkollégiumot, ahol a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központja is bemutatta a szakkínálatát.

Nyílt napA 2018/2019-es évtől már nyolc osztatlan tanári szakpárral is párosítható a hittanár-nevelőtanár képzés, amit egy megújuló és modern eszközökkel felszerelt épületben, családias környezetben folytathatnak hallgatóink, akiknek a jogviszonya a Győri Hittudományi Főiskolával jön létre, de a közismereti tanárszak ismeretanyagát a szombathelyi tanárképzés keretében, az ELTE-n hallgatják. A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában a hittanár szak mellé osztatlan tanárképzésben a másik szakot (angol, magyar, történelem, testnevelő, matematika, földrajz, ének-zene, biológia) az ELTE biztosítja a szombathelyi Savaria Egyetemi Központban.

Jelentkezési határidő az osztatlan kétszakos hittanárképzésre: 2018. február 15. Bővebb információk, tudnivalók a felvételivel kapcsolatosan a Szakkollégium honlapján (http://www.szakkollegium.martinus.hu/) és a Győri Hittudományi Főiskola honlapján (http://www.gyhf.hu/) elérhetőek.