Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Továbbtanulás! Jelentkezz a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjának képzéseire!

Hittanárképző FőiskolaSzeretettel ajánljuk a továbbtanulók figyelmébe a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központját. Rengeteg lehetőséget kínál a központ azok számára akik szeretnék hitüket elmélyíteni, és olyan végzettséget szerezni, amivel szolgálhatják az embereket. A képzésekről és a jelentkezési tudnivalókról a cikk további részében olvashatnak. Megnézhetik a Képzési Központ bemutatkozó kisfilmjét is. A plakát pdf-ben letölthető itt. 

Hittanárképző FőiskolaMindenekelőtt Hittudományi Főiskolánk legnépszerűbb képzési formáját, az osztatlan kétszakos képzésünket ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

A 2018/2019-es évtől nyolc osztatlan tanári szakpárral is párosítható a hittanár-nevelőtanár képzés Szombathelyen, amit egy megújuló és modern eszközökkel felszerelt épületben, családias környezetben folytathatnak hallgatóink, akiknek a jogviszonya a Győri Hittudományi Főiskolával jön létre, de a közismereti tanárszak ismeretanyagát a szombathelyi tanárképzés keretében, az ELTE-Savaria Egyetemi Központban hallgatják. A Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában a hittanár szak mellé osztatlan tanárképzésben a másik szakot (angol, magyar, történelem, testnevelő, matematika, földrajz, ének-zene, biológia) az ELTE biztosítja a szombathelyi Savaria Egyetemi Központban. Jelentkezési határidő az osztatlan kétszakos hittanárképzésre: 2018. február 15.

 

Emellett osztatlan egyszakos hittanár-nevelőtanár képzésünkre is várjuk az érdeklődöket (10 félév nappali és levelező tagozaton. Óvodapedagógusi, tanítói végzettséggel 5 félév; Tanári, gyógypedagógusi végzettséggel 4 félév; Teológus végzettséggel 2 félév alatt elvégezhető.) Itt a jelentkezési határidő: 2018. május 31.

 

Továbbra is várjuk a hallgatókat a Katekéta és lelkipásztori munkatárs alapszakos (BA 6 félév) képzésre. Itt a jelentkezési határidő: 2018. május 31.

Hittanárképző FőiskolaFelvételi időpontja: 2018. június 25. (hétfő) 9.00 óra, helye: Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központ - 9700 Szombathely, Szily János u. 3.

A képzések állami ösztöndíjas és önköltséges formában indulnak.

További részletek az alábbi elérhetőségeken: GYHF Szombathelyi Képzési Központ, 9700 Szombathely, Szily János u. 3.  Web: www.gyhf.hu ­­­­­ E-mail:  Tel: +36 30 75 66 598.

Bővebb információk, tudnivalók a felvételivel kapcsolatosan a Győri Hittudományi Főiskola honlapján (http://www.gyhf.hu/) elérhetőek.

https://www.youtube.com/embed/NtMHOHdKiGs