Szombathelyi Egyházmegye

Megújult a www.brennerjanos.hu oldalunk

www.brennerjanos.huIsten szolgája Brenner János atya közelgő boldoggá avatására készülve megújult a tiszteletére indított www.brennerjanos.hu  oldalunk.

A Szombathelyi Egyházmegye és a Magyar Katolikus Egyház számára nagy öröm Brenner János boldoggá avatása. Az ünnepi eseményre 2018. május 1-én kerül sor Szombathelyen, a Székesegyház előtti téren. Az egyházmegye a szervezési munkát már elkezdte. Ennek egyik fontos lépcsője, hogy megújult a Brenner János tiszteletére indított honlapunk – www.brennerjanos.hu.

A weblapot kifejezetten az ünnepi nappal kapcsolatos fontos információk közlésére alakítottuk át. Így nem csak Brenner János életéről található írás, hanem pl. az ünnepség tervezett programjai is megtalálhatók, információk a parkolásról, később az útlezárásokról is. A honlap információi folyamatosan frissülnek.

A tér korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációt kérünk a papoktól, zarándokoktól és a sajtó munkatársaitól, akik szeretnének az eseményen részt venni. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni. Szeretnénk, ha a hívek elsősorban a plébániákon keresztül érkeznének. Így külön regisztrációra nekik nem lesz szükség, csak a plébánosok részéről egy pontos létszám megadására.

A zarándokok csak akkor töltsenek ki regisztrációs lapot - egyéni vagy csoportos - ha NEM plébániai szervezéssel érkeznek az eseményre. 

A regisztráció határideje: 2018. április 5.

A regisztrált zarándokok és papok ingyenes zarándokfüzetet kapnak.

Brenner János atya életéről, tiszteletéről, a boldoggá avatáshoz kapcsolódó hírekről, előkészületekről folyamatosan tájékoztatjuk az embereket a www.brennerjanos.hu/hírek  illetve a www.facebook.com/brennerjanos oldalakon illetve az egyházmegye hivatalos weblapján: www.martinus.hu.