Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Apostoli missziós szolgálat Szombathelyen - imádság

nevtelenSzékely János püspök atya hívására többen is jelentkeztek, hogy részt vegyenek a február 12-én induló városmissziós szolgálatban. Imádkozzunk értük! 


                                 

„A MI LÁBUNKKAL MEGY EL KRISZTUS MÁSOKHOZ,  A MI SZÁNKKAL SZÓLÍT MEG KRISZTUS MÁSOKAT!” 

Apostoli missziós szolgálatra hívott mindannyiunkat, vallásunkat gyakorló hívő katolikus testvéreket a Szentlélek, főpásztorunk dr Székely János püspök atya hozzánk intézett szavain keresztül. A misszióra Szombathelyen 43-an jelentkeztünk és vállaltuk, hogy a lakókörnyezetünkben élő családokat személyesen felkeressük és átadjuk nekik püspök atya levelét, mellyel szeretettel hív minden keresztény családot Krisztus Egyházába.  Apostolkodásunk időtartama alatt – 2018. február 12-e és 2018. március 12-e között- szeretnénk közel 1200 családot személyesen megszólítani, és elvinni hozzájuk az örömhírt.

Apostolkodásunk során felkeressük  Szombathelyen az Oladi lakótelep,  a  Derkovits lakótelep, a Zanati városrész,  Újperint, és  Kámon  egyes területein élő családokat.  A Szombathelyi misszióhoz csatlakozott két Gencsapáti testvérünk is, ők 90 családot szeretnének meglátogatni.

Apostoli szolgálatunkat a Szentlélek megvilágosító kegyelmére bízzuk, és kérjük:  

Uram, Te meghívtál minket, hogy a Tőled és Egyházadtól távollévőket meghívjuk Egyházadba. Hozzájuk elmenjünk, őket megszólítsuk! Te meghívtál minket, és mi igent mondtunk. Hisszük, hogy minden emberi gyengeségünk ellenére a vállalt szolgálatot teljesíteni fogjuk, mert tudjuk, hogyha Te feladatra hívsz, akkor megadod a feladat teljesítéséhez szükséges kegyelmeket is. Kérünk, add nekünk is kegyelmedet, hogy apostoli szolgálatunkat a Te akaratod szerint teljesíthessük, testvéreinket hozzád elvezethessük. Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

Kedves Testvérek! Kérjük, hogy missziós szolgálatunkat kísérjétek imáitokkal, fűzzétek imáitokat a mi imádságunkhoz, hogy apostoli szolgálatunk bőséges gyümölcsöt termő lehessen! 

Molnár Lászlóné, Fatimai Szűzanya Szeplőtelen Szíve tiszteletére és Boldog Batthyány-Strattmann László emlékére felszentelt templom, Szombathely-Olad