Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Egyházmegyei Ifjúsági Farsangi Bál Szombathelyen

Ifjúsági bálA Szombathelyi Egyházmegye, a Szombathelyi Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Szily János Értékőrző Ifjúsági Fórum immáron 5. alkalommal rendezte meg farsangi bálját, 2018. január 27-én a Brenner János Nevelési Központban.

Ifjúsági bálTöbb, mint 140, 18 és 35 év közötti fiatal gyűlt össze ezen az estén. A résztvevőket dr. Németh Norbert, egyetemi lelkész köszöntötte, majd dr. Székely János megyéspüspök nyitó gondolatait hallhatták a fiatalok. Püspök atya a megnyitó beszédében 3 kívánságot osztott meg a jelenlévőkkel: éljék át együtt a tiszta szív és a szeretet örömét, s tekintsék az öröm forrásaként a Bibliát. A köszöntő után egy meglepetés nyitótáncot láthattak a résztvevők a II. János Pál Katolikus Szakkollégium fiataljaitól, mely egy pörgős és élettel teli rocky koreográfia volt. A fergeteges hangulatról a Stakes Zenekar gondoskodott, színes repertoárjuknak köszönhetően 1 percre sem volt üres a táncparkett. Idén a megszokottól eltérően nem batyus bál volt: a szervezők svédasztalos vacsorával várták a bálozni vágyó fiatalokat.

Ifjúsági bálÉjfélkor tombolasorsolásra is sor került, mely során értékes nyeremények leltek gazdára. A szervezők ezúton is köszönik a helyi és környékbeli vállalkozóktól, kisebb-nagyobb cégektől érkezett tombolafelajánlásokat.

Remélik, hogy mindenki jól szórakozott az este folyamán! ​