Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Egyházközségi bál Toronyban

Egyházközségi bál ToronybanFebruár 10-én, immár 7. alkalommal rendeztek Toronyban egyházközségi bált. 

Az est kezdetén Dr. Perger Gyula plébános köszöntötte a megjelenteket, köztük Dr. Hende Csabát a térség országgyűlési képviselőjét, a Magyar Országgyűlés alelnökét, valamint a bálon részt vevő 284 vendéget.

Egyházközségi bál ToronybanNagyon változatos, színes műsorral szórakoztatták az esten a bálozókat. A plébániához tartozó Bucsu község táncosai visszatérő vendégként nyitották meg a bált, majd a toronyi asszonykórus szórakoztatta a jelenlévőket!

 

Egyházközségi bál ToronybanA tavalyi bálon ismerhette meg a helyi közönség Kollár Péter Erik és Gats Éva művészeket, akik a budapesti Monarchia Operett Társulat művészei. Az idei évben is nagysikerű operett előadásukkal tették emlékezetessé az estet Árvai Dániel művésztársukkal együtt. Felléptek továbbá a Savaria TSE táncosai is. Felnőtt csapatuk nemrégiben magyar bajnok lett, a juniorok pedig  ezüst érmesek. A táncosok közül 5 fiatal is Torony község lakója.

Egyházközségi bál ToronybanA bálban a zenét Timár János szolgáltatta. Éjfélkor a tombolán a fődíj egy 100.000 ft értékű, 16 darabos Royal edénykészlet volt. Mindemellett rengeteg gyönyörű ajándék talált gazdára az est folyamán.

Szöveg: Horváth Péter-Fotó: Hoós Flórián