Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Egyházmegyei Családtábor - 2018. július 31.-augusztus 4. - Győr - JELENTKEZÉS!!!!

Családtábor2018. július 31. és augusztus 4. között Győrben rendezi meg a Szombathelyi Egyházmegye az Egyházmegyei Családtábort. A jelentkezés elindult. Részletek, tudnivalók a cikk további részében. Jelentkezés határideje: 2018. március 25. 

Kedves Családok!

2018-ban ismét lesz Egyházmegyei Családtábor!

 Püspök atya szeretettel bíztat minden családot a részvételre:

 „A tábor nagyszerű alkalom arra, hogy a házaspárok beszélgessenek egymással a kapcsolatukról, a hitükről, az életük nehézségeiről és örömeiről. Lehetőség arra, hogy merítsünk egymás hitéből, példájából, kisugárzásából. A gyerekek vidám napokat tölthetnek el együtt, megerősödhetnek a hitükben, emberi tartásukban, esetleg életre szóló élményekben gazdagodhatnak. A fiatalok barátságokat köthetnek, olyan közegbe kerülnek, amely segíti az emberi kibontakozásukat. Az elmúlt évekhez hasonlóan az egyházmegye támogatja a tábort, így a költsége nem lesz túlságosan magas.”

A tábor időpontja: 2018. július 31. - augusztus 4. (kedd-szombat)

Helyszíne: Győr, az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont kollégiuma

Elhelyezés:
4 ágyas (matraccal bővíthető) fürdőszobával rendelkező szobákban vagy igény szerint sátorban közös zuhanyzóval.

Étkezés: Egy kollégiumhoz közeli étterem biztosítja a napi háromszori étkezést. Igény szerint az ételallergiásoknak diétás étkezésre is van lehetőség.

Program: Délelőtt és este gyermekeknek és felnőtteknek szervezett programot biztosítunk, a délutáni időszakban szabadidős programokat kínálunk.

Részvételi díj: A tábort az egyházmegye támogatja, így kedvezményes áron a szállás:

felnőtteknek: 1.600,- Ft/fő/éj
6-18 éves gyerekeknek: 1.000,- Ft/fő/éj
1-6 éves gyerekeknek: 500,- Ft/fő/éj
sátorban: 500,- Ft/fő/éj

Étkezés: 2.000,- Ft/egész adag/nap
               1.000,- Ft/fél adag/nap

A jelentkezés az előleg beérkezése után válik véglegessé. Az előleg befizetésének módjáról a jelentkezések lezárása után küldünk tájékoztatást.
 
Jelentkezés:
2018. március 25-ig a ezen a linken: https://goo.gl/forms/6gYPNEdCSAhjYVlJ2


A jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk, és a jelentkezést a létszámkorlát elérésekor lezárjuk. Kérünk mindenkit, hogy a jelentkezési űrlapot pontosan és teljesen kitöltve küldjék vissza, mert az ott kért adatok szükségesek a zökkenőmentes szervezéshez, lebonyolításhoz!

Szeretettel várunk minden családot!