Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Premontrei diákbál

DiákbálFebruár 9-án került megrendezésre a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium diákbálja. 

 

DiákbálA bálnak ebben az évben, - az elmúlt évektől eltérően - nem a felújítás alatt álló Palace Cafe adott otthont, hanem a Május 1. étterem. A megváltozott helyszín azonban nem törte meg a diákok bálozási kedvét.

A kapunyitás 18 órakor volt, bár ekkor még csak néhány diák és tanár jelent meg a helyszínen. Azért szépen lassan érkeztek az alkalomnak megfelelően, elegánsan felöltözött bálozók.

Diákbál19 óra után a rendezvény két házigazdája köszöntötte a vendégeket. Elsőként a főszervezőt Nagy Lilit konferálták fel, aki elmondta, hogy idén is rövid idő volt a bál szervezésére, de a több éves rutinnak és a lelkes segítőknek köszönhetően, ismét színvonalas rendezvényt sikerült megszervezniük. Ezt követően mindenkinek jó szórakozást kívánt.

A köszöntő után a gimnázium tehetséges énekesei adtak elő egy-egy dalt, majd 20 óra körül került sor a nyitótáncra és ezt követően nem is lehetett elvenni a fiatalság kedvét az önfeledt szórakozástól. Az elmúlt évben már nagy sikert aratott zenekar most is a kedvelt retró zenékkel szórakoztatta a bálozókat. A hangulatot csak a tombolahúzás és a bálkirály és királynő választás szakította meg 11 órakor.

DiákbálA szavazatok alapján idén a bálkirálynő Födelmesi Julianna, a bálkirály pedig Gazdag Mátyás lett. A helyszíni és a későbbi beszélgetések, illetve fotók alapján mindenki jól érezte magát és reméljük, hogy jövőre is hasonlóan vidám hangulatú bál részesei lehetünk.

További képek az iskola Facebook oldalán tekinthetők meg.  

Szöveg: Kéri Péter, tanár