Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Nagy Angyalka szakkollégista könyvbemutatója az ELTE Savaria Egyetemi Központjában

Nagy Angyalka könyvbemutatója2018. február 28-án tartotta második könyvbemutatóját Nagy Angyalka, a II. János Pál Katolikus Szakkollégium diákja  az ELTE Savaria Egyetemi Központ könyvtárában.

Nagy Angyalka könyvbemutatójaA bemutatót a könyvtár igazgatónője, Barki Katalin nyitotta meg, majd átadta a szót Dr. Németh Norbert atyának, a II. János Pál Katolikus Szakkollégium igazgatójának, aki az est házigazdája volt. A programot két szakkollégista társam, Teleki Blanka és Mihajliv Renáta zenei előadása színesítette.

A könyvbemutató első felében Dr. Koós Ildikó tanárnő, az ELTE SEK PPK főiskolai docense mutatott be, mesélt az irodalmi múltamról és jelenemről. Az irodalom már óvodás koromban is fontos szerepet játszott az életemben, akkoriban mondókákat szavaltam az óvó néninek.  Jelenleg harmadéves tanító szakos hallgató vagyok, jövő tavasszal fogok végezni. A könyvírás számomra hobbi, szenvedély, de hivatásként is el tudnám képzelni magamnak.

Nagy Angyalka könyvbemutatójaAz este további részében Koós Ildikó tanárnővel beszélgettem a könyvemről. Szóba került a könyv különleges borítója, amelynek számtalan jelentésrétegét fedeztük fel, majd beszélgettünk a könyvben megtalálható tartalomról, amelyben felfedezhetőek a keresztény értékek, a család szeretete, és a belső szépség győzelme a külsőségek felett.

Az estét közkívánatra a két szakkollégista társam által már korábban előadott zenés produkció zárta.

Akik már olvasták a könyvemet, és tetszett nekik, azoknak üzenem, hogy már dolgozom a második részen. Aki még nem olvasta, de érdekelné, keressen e-mailben (), illetve megtalálható vagyok a Szakkollégiumban (Szombathely, Hollán Ernő utca 10-12).

Nagy Angyalka, szakkollégista