Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Az Élet kenyere - A Sárvári Oratórikus Kórus előadása Szombathelyen

szomb-plakatA Sárvári Oratórikus Kórus Szombathelyen március 24-én és 25-én a Bartók Teremben mutatja be AZ ÉLET KENYERE musicalének felújított változatát.

Az musical kerettörténete 2018 nagyböjtjében játszódik Szombathelyen, amelyben egy cserkészcsapat ünnepi lakomára készül. Erre az ünnepi lakomára, vendégségre hívja az oratórikus kórus is a közönségét, amelyen az élet kenyerét szolgáljuk fel. Aki szereti a szívhez szóló örömzenét, nem fog csalódni.

A koncert nonprofit jelleggel valósul meg, ezért kérem az Önöket, segítsék a program megvalósulását azzal, hogy teret adnak orgánumukban, azt népszerűsítik.

Az itt látható kedvcsináló videó a március 3-i, celldömölki koncertünk képanyagából készült, a fotók Gálovics Gábor munkái.
 

LINKEK: 

you tube link:

https://www.youtube.com/watch?v=Ypcs9kWo5RA&feature=youtu.be

letölthető link:

https://drive.google.com/open?id=1LkOpctgOhbyoBYmY00oQw89jnJnLJzFf

 

REKLÁMFILM:

https://www.youtube.com/watch?v=FVcyMmkTUzc&feature=youtu.be

FACEBOOK ESEMÉNY:

https://www.facebook.com/events/165642290851578/

 

Az előadás az amerikai Marty Haugen: Feast of life című zenés darab magyar változata, amely Jézus életét mutatja be Lukács evangéliuma alapján. Magyar szövegét a Sárvári Oratórikus Kórus karnagya, dr. Szalai Ferencné írta. A zenemű a Megváltó életének legfontosabb eseményeit mutatja be 11 zenés tételben. Különleges értéke a modern zenei megformáltsága, amely egyedülálló Magyarországon. Marty Haugen zenéje fiatalos, felcsendül benne gospel, dzsessz, soul, blues, rock, valamint héber és szláv dallamvilág, és eredeti gregorián motívum is. A dalokat egy kisebb zenekar, zongora, gitár, fuvola, és dob kíséri. Vidámság és örömzene hatja át az egész művet, amelyet táncbetétek is színesítenek. Az énekszólókra és négyszólamú vegyes karra írt zeneműben közel 80 énekes, 6 tagú zenekar és gyerekkórus lép fel, igazi élményt nyújtva minden korosztály számára.


Az előadásra 2018. január 1-jétől 1.500,- Ft és 3.000,- Ft értékben kaphatók jegyek Szombathelyen a Bartók Teremben és Sárváron a Lilaudvar Kávéházban (Batthyány u.41.) valamint interneten a http://sok.info.hu/jegy weboldalon.