Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

IV. Jótékonysági bál Nagysimonyiban

Alapítványi bál2018. április 14-én, szombaton este immár negyedik alkalommal tartott jótékonysági bált a Patrona Regni-Hungariae Alapítvány a Balogh József Művelődési Házban. 

Alapítványi bálA bált Balasi István plébános úr és Ágh Péter országgyűlési képviselő úr nyitotta meg. Az alapítvány kuratóriumának nevében Lábas Sándorné osztotta meg gondolatait a részvevőkkel az alapítvány munkájáról, sikereiről. Fellépők közt szerepeltek a helyi óvodások, Ziembicky Dóra, aki retro számokkal szórakoztatta a közönséget. Mellettük még felléptek a Szó és Kép Színpad színészei valamint a Vati Country Club zenészei.  Az idei évben sem maradhatott el a szülők, ministránsok, fiatalok által összeállított meglepetés produkció sem, mellyel az ABBA Alapítványi bálvilágába repítették vissza a részvevőket.

Az estet megtisztelte jelenlétével Kovács Ferenc celldömölki káplán úr és a Batthyány család Budapestről. A műsort egy jó hangulatú bál követte, amely egészen hajnalig tartott.

A tombolasorsoláson számos értékes ajándék lelt gazdára. Sok celldömölki, sárvári, vidéki, helyi vállalkozás állt a jó cél mellé különböző felajánlásokkal. Ez évben a bál bevétele egy új cél megvalósítására lesz fordítva, ami nem más, mint egy közösségi ház építése. Az ehhez szükséges telket az alapítvány már megvásárolta, az egyházmegye támogatásával pedig a nyáron indulhat az építkezés.

Hálásan megköszönjük mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy ez az este jól sikerüljön! Külön köszönjük a sok-sok tombola- és sütemény felajánlást és azt, hogy szép számmal megtiszteltek bennünket jelenlétükkel!

Az eseményről készült fotók megtekinthetők az alapítvány Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pg/NagysimonyiAlapitvany/photos/?tab=album&album_id=729968827127136

Szöveg: Bődi Gábor