Szombathelyi Egyházmegye

Az édesanyákat köszöntöttük

Anyák napjaMájus első vasárnapját követő hétfőn izgalommal várták a Brenner-iskola alsós diákjai, hogy édesanyjuk és nagymamáik, dédmamáik megérkezzenek a Szalézi Szent Kvirin templomba. Először az első valamint második osztályok tanulói köszöntötték az év egyik legszebb ünnepén édesanyjukat és a mamákat, majd következett a harmadik illetve a negyedik osztály verses, énekes műsora.

Anyák napjaPete Polgár Máté atya, iskolánk lelkésze igeliturgia keretében adott hálát az édesanyák fáradozásáért, mindennapi munkájáért, áldozatáért, hogy vállalták gyermeküket, gyermekeiket és így a keresztény nevelés által a társadalom boldog, kiegyensúlyozott, ugyanakkor célokkal motiválható tagjaivá válnak. Máté atya ünnepi gondolatai után az osztályok közösen mondták el anyák napi verseiket, majd a kisdiákok átadták virágaikat és ajándékaikat.

Köszönjük Stalzerné Kulcsár Lilla alsós osztályfőnök szervező munkáját, hogy idén sem maradt el e örömteli ünnep a Brenner iskolában. Alsós tanítóinknak pedig köszönjük, hogy a gyermekeket felkészítették, és boldog, megható perceket szereztek az édesanyák, nagymamák, dédmamák számára.

A további képek megtekinthetők az iskola honlapján, itt. 

Szöveg: H.Pezenhófer Brigitta