Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Jótékonysági bál Jánosházán

Jótékonysági bálA Szent Imre Általános Iskola Szülői Közössége minden évben Szent Erzsébet ünnepéhez közeledve szervezi meg jótékonysági bálját. Ebben az évben november 17-én rendezték meg a bált, amelynek a helyi művelődési ház adott otthont.

Jótékonysági bálAz este kezdetén Kaszás Csaba káplán atya köszöntötte a vendégeket, majd Némethné Pál Gyöngyi SZK-elnök nyitotta meg a rendezvényt. Egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak az iskola tanulóinak jutalmazásához, sportszerek, játékok vásárlásához, az osztálykirándulások lebonyolításához. Megköszönte a sütemények elkészítését, jótékonysági jegyek vásárlását, a terem díszítését, a szervező szülőtársak munkáját. Az est kezdetén a jókedvről a nemeskeresztúri Szoknya-szaggatók gondoskodtak, vidám táncokkal léptek a színpadra. Örülünk, hogy elfogadta meghívásunkat Kulman Ferenc bácsi Bobáról, aki népszerű dallamokat játszott tangóharmonikáján. Üde színfoltja volt a műsornak a Szent Imre Tánccsoport, szülők-pedagógusok-gyerekek csapata, akik pár percre öreg, de cseppet sem szomorú asszonyokká változtak, s együtt ropták a táncot a színpadon. A vendégek vastapssal hálálták meg a fellépők vidám műsorát.

Az este további részében Veilinger Csaba „húzta” a talpalávalót, majd sok értékes nyeremény talált gazdára. Köszönjük a felajánlásokat a helyi és környékbeli vállalkozóknak, szervezeteknek, a kedves szülőknek. Örülünk, hogy ismét megtapasztalhattuk az önzetlen adakozás és az együttlét örömét.

Szöveg és fotók: Horváthné Kulcsár Gyöngyi