Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Romantikával telt meg a Savaria Pláza

Házasság HeteFérjek, vőlegények lepték el a mozgólépcsőt és énekelve vittek virágot választottjaiknak. A Házasság hete része volt a tegnap esti flashmob. (www.vaol.hu)

„Te engemet, én tégedet, virágom, virágom” – fiatal lovagok és idősebb urak is mozgólépcsőztek, énekelve a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt. A hölgyek, asszonyok az emeleten vártak, ki rózsát, ki tulipánt kapott. A Házasság hetére meghirdetett Házas-Társas-Játék része volt a romantikus villámscsődület. – Most először veszünk részt a játékban, néhány állomást már végigjártunk – mondta el Horváthné Molnár Éva, aki férjével, Horváth Józseffel 25 éve él házasságban.

Kávéházi randevún írtak közösen bakancslistát, egy évre szóló célokat fogalmaztak meg. – Kellett írni egy imádságos lelkületű verset, aki vallásos, annak inkább imádságot a házastársi szeretetről – mondta el József. – Leültünk a konyhaasztalhoz, egymásra néztünk, és megírtuk. És most egy hétig minden este felolvassuk egymásnak, lehet, hogy tovább is – vette vissza a szót Éva.