Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

A házasságot ünneplik Jánosházán

Házasság HeteEzen a héten a házasságra irányult a figyelem a Jánosházi Plébánián is.

Házasság HeteA Házasság Hete során a jánosházai Keresztelő Szent János plébánia tagjai hétfőn részt vettek Szombathelyen a Martineum Felnőttképző Akadémián tartott beszélgetésen, mely során Király Gábor és felesége a házassági hűségről és a családi élet értékeiről tett tanúságot. A beszélgetést Bodorkós Imre esperes, plébános vezette.

 

Házasság HeteSzerdán Kiss András Jánosháza Város polgármestere, Bodorkós Imre atyával és a Családközösség Egyesület képviselőjével gyémántlakodalmas párokat köszöntött.
Az idei évben Jánosházán Sik Lajos és felesége Irén a 67., Márkus Ferenc és felesége Mária a 64., Vacurka István és felesége Mária a 62., Krepsz János és felesége Anna a 62., Király Imre és felesége, Margit a 61., Kolmár István és felesége Margit, id. Végh Rezső és felesége, Mária, Szabó József és felesége, Erzsébet a 60. házassági évfordulóját ünnepli. Virággal, emléklappal és a város 2018. évi borával köszöntötték a szép házassági évfordulót ünneplőket.
Házasság HeteE nap estéjén filmvetítés is volt a Szent Imre Iskolában. A Házasság Hete rendezvénysorozat a vasárnapi szentmisével és a délután 2 órakor kezdődő vidám családi délután rendezvénnyel zárul a jánosházai Művelődési Házban.

Szöveg: Sik Tamásné-Fotó: Sik Tamásné, kiralygabor.eu