Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

„TársasÁgban lenni jó!”

TársasÁgMárcius 9-én először került megrendezésre a Martineum Felnőttképző Akadémia legújabb programja: TársasÁg című közösségteremtő esemény.

TársasÁgCél az volt, hogy Szombathely és környékének plébániai fiataljait megszólítsuk és összehozzuk, jobban összeismertessük.

A délután négy órakor kezdődő programon nagyjából harmincöt résztvevő volt. Kérésre a jelenlévők is hoztak magukkal társasjátékokat a lehetőségükhöz mérten. Ezzel is segítve a kínálat és a válogatás mértékét.

Volt lehetőség stratégiai, ügyességi, logikai és asszociatív játékokat kipróbálni, s nem mellesleg mindeközben ismerkedni. Mindenki ügyesen megtalálta a helyét és nagy nyitottságot tapasztalva kivette a részét a délutánból, estéből. A ferences plébánia színházterme nagyon jó helyet biztosított az eseménynek, hiszen tágas tere, remek egyéb játékokkal való felszereltsége mindenki számára remek hangulatot biztosított. A ferences testvérek pedig lelkesen bekapcsolódtak a szervezésbe és a játékokba is. Társaságukkal emelték a nap fényét.

TársasÁgAz este kilenc órakor történő befejezés és az emberek által kapott tapasztalatok pedig remekül mutatják, hogy a program folytatására szükség van, ezért már előre jelezzük, hogy a következő alkalom jelenlegi tervek szerint március 30-án várható. További információkról majd olvashatnak az érdeklődők.

Képek és szöveg: Zanati Márió