Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

A Húsvéti csoda Heiter Róbert Gottfried előadásában

ElőadásA fenti címen került sor a szentgotthárdi káplán, tanár, szentszéki bíró legújabb előadására 2019. április 17-én, amely az eddigiekhez hasonlóan ismét rengeteg látogatót vonzott a szentgotthárdi Színházba.

A hiánypótlónak is tekinthető rendezvénysorozat minden alkalommal szép számú érdeklődőt csalogat be egy – egy előadásra, melynek során a jelenlévők közelebb kerülhetnek a vallási és kulturális ismereteken túl a lelki önismerethez is. Erre napjaink felgyorsult világában különösen is szükség van, de ehhez elengedhetetlen a megfelelő útmutatás és segítség, melyhez Heiter Róbert Gottfried atya kezdeményezése kiváló segédkezet nyújt.

Tartalmas és rendkívül informatív prezentációt kaphattak a Húsvét ünnepéről azok, akik ezen a szerdán ellátogattak a szentgotthárdi káplán előadására, amely egyben a rendezvénysorozat lezárását is jelentette a nem régiben bekövetkezett személyi változások miatt. Így a város nem csak egy nyitott és aktív káplánt, de egy kiváló előadót és tanárt is búcsúztatott Húsvétot követően, aki májustól más városban folytatja tovább tevékenységét, melyhez ezúton is sok erőt és kitartást kívánunk neki.

Annyi, de annyi dolgot tudnánk felsorolni, amiért hálásak vagyunk számára, hogy arra nem biztos, hogy elég karakter állna rendelkezésre, ezért ezt a legrövidebben így tudnám kifejezni, talán mindannyiunk nevében: KÖSZÖNÜNK MINDENT!

Szöveg és fotó: Papp Bálint