Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Van időm Rád – anya-lánya hétvége a Martineumban

Anya-lánya hétvége2020. január 31. – február 2. között izgalmas napokat töltöttek együtt anyák és lányaik a Martineum Felnőttképző Akadémián szervezett programon. 

Anya-lánya hétvégeMár régóta tervezgettem, hogy elmegyünk egy ilyen hétvégére. Mindig volt valami, ami közbejött. No, de most sikerült. Most már sajnálom, hogy eddig nem volt erre idő.

2020. január 31. – február 2. között olyan értékes időt tölthettünk együtt a Martineumban a lányommal, ami sajnos ritkán adódik a hétköznapokban. Most tényleg csak ketten voltunk. Eddig is igyekeztünk egymásra odafigyelni, de ezen a hétvégén mélyebb ráfigyelésre segített a program. Izgalmas volt a hétvégét olyan ismeretlen anyákkal és lányokkal tölteni, akik hasonlóan hozzánk, fontosnak tartják a családon belüli kapcsolatokat.

A csoportos és páros játékok közelebb hozták anyákat, lányokat egymáshoz. Úgy érzem, mélyült a kapcsolatunk és erősödött a kötelék köztünk. Plusz ajándék az a tizennégy másik édesanya és leány, akikkel megismerkedhettünk, akikkel barátságot köthettünk.

Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom, Legyen időtök egymásra!!!!

 

Siposné Pósfay Luca