Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Házasság Hete - záró alkalom Zalaegerszegen- video

Házasság Hete2020. február 16-án, vasárnap zárult a Házasság Hete programsorozat. Zalaegerszegen a Mária Magdolna-templomban gyűltek össze a házaspárok hálát adni. 

„Hát elmúlt, tudom minden véget ért...” – énekelte Máté Péter. Most bennünk is ez érzés dolgozik. Talán nem olyan fájdalmas, mint Máté Péter énekének folytatása, de mégis véget ért a Házasság Hete, amely oly sokunknak  – papoknak és házaspároknak egyaránt – tartogatott meglepetést, boldog pillanatokat, alkalmakat, amelyekből meríthetünk erőt a hűséghez.

Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt héten imádkoztak a házaspárokért, vagy tevőlegesen kapcsolódtak be a szervezésbe, és persze azoknak, akik vállalkozókedvvel  vettek részt valamely programon.

A záró szentmisére megtelt a Mária Magdolna Plébániatemplom, ahol Stróber László atya értékes gondolatait hallhattuk a házasságról, hűségről.

Szentmise végén a jelenlévő házaspárok külön áldásban részesültek. Majd egy meglepetésprogrammal zártuk nemcsak az estet, hanem az egész hetes rendezvénysorozatot.

https://www.youtube.com/embed/IJ49BjCmMAk