Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Közösségépítés fiataloknak fiatalokkal - A Talentum Alapítvány képzése

talentum-a4Képzést szervez a Talentum Alapítvány Közösségépítés fiataloknak fiatalokkal címen. Jelentkezési információk a plakáton, ami letölthető itt. 

 


 

·      A képzésen a részvétel ingyenes!

·         Részvétel feltétele: 8 osztályos alapfokú végzettség

·         Időtartama: 40 óra  

·         A képzés elvégzésével a részvevő képessé válik arra, hogy az ifjúsági korosztály számára programokat tervezzen biztonságos környezetben, hatékonyan tud a korosztály számára értékteremtő programokat megalkotni és lebonyolítani.

·         Képessé válik ifjúsági csoportok és közösségek vezetésére, koordinálására, klubfoglalkozások lebonyolítására, ifjúsági szolgáltatások és tanácsadó irodák népszerűsítésére, ifjúsági szakemberekkel való együttműködésre.

·         A résztvevő képessé válik a fiatalok toborzására, és olyan digitális eszközök és csatornák használatára, amellyel a fiatalokat tájékoztatni, motiválni tudja, vagy számukra virtuális közösséget tud létrehozni.

·       A résztvevő állampolgári kompetenciái fejlődnek azáltal, hogy elsajátítja az önkéntességhez kapcsolódó általános és alapvető jogi ismereteket, képes lesz arra motiválni az ifjúságot, hogy önkéntes akciókat tervezzenek és hajtsanak végre, motivált önkéntesként kapcsolódjanak bele fogadószervezetek munkájába.

 

·       A képzést sikeresen elvégzők tanúsítványt kapnak!

·         A képzés utolsó napján a résztvevőknek csoportosan tetszőleges témában egy ifjúsági projekt tervezetet kell összeállítani. 

·      A képzési napokon egyszeri meleg étkezést biztosítunk. Útiköltséget nem áll módunkban téríteni.

 

További információt a  ímél címen vagy a +3620 339 4626-os telefonszámon kérhetsz!