Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Otthonról is kereshetővé vált a Szent Márton Kölcsönkönyvtár állománya

KölcsönkönyvtárAz elmúlt időszakban végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően otthonról is kereshetővé vált a Szent Márton Kölcsönkönyvtár állománya.

Kedves Olvasók!

A kijárási korlátozás idején mi sem tétlenkedtünk, így örömmel jelenthetjük, hogy a Szent Márton Kölcsönkönyvtár teljes állományát kereshetővé tettük OPAC katalógusunkban. Olvasóink már otthonról is meg tudják nézni, milyen kötetek találhatóak meg a könyvtárban. A szokott nyitva tartási idő szerint kedden és szerdán 10:00-12:00 és 13:00-18:00 között várjuk régi és új olvasóinkat!

Első nyitási napunk: 06.23 (kedd)

A katalógus elérhető közvetlenül a honlapunkról (http://konyvtar.martinus.hu/) vagy a következő linkre kattintva: http://konyvtar.sze.rke.hu/szombathely//index.jsp?page=information

A keresések során a legördülő menüből érdemes kiválasztani a Gyűjtemény lehetőséget és beírni a Szent Márton Kölcsönkönyvtárat, így csak akkor mutat találatot, ha a keresett könyv megtalálható a kölcsönkönyvtárban. Ha csak böngészni szeretnénk az állományban, akkor a következő rövid útmutató alapján az is lehetséges:

1.       Keresés menü kiválasztása

2.       A legördülő menüből válasszuk ki a Gyűjtemény lehetőséget

3.       Beírjuk: Szent Márton Kölcsönkönyvtár

4.       Rákattintunk a Keres gombra

Minden további kérdéssel keressenek minket bizalommal!