Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Iskola előkészítő foglalkozás a Szent László Katolikus Általános Iskolában

Iskola előkészítő foglalkozás a sárvári Szent László Katolikus Általános Iskolában2014. október 17-én, eltérve az eddigi gyakorlattól már őszi időpontban tartották az első iskola előkészítő foglalkozást a sárvári Szent László Katolikus Általános Iskolában.

A leendő elsős tanító nénik, Némethné Jámbor Ildikó és Nagyné Molnár Rózsa hívták meg a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a gazdag,  élményteli délutánra. Ezen a napon ősszel kapcsolatos képeket rakhattak ki, verseket tanultak, beszélgettek az őszről és kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyermekek. Az iskola tornatermében sportfoglalkozást szerveztek közös játékkal.  Az iskola beiskolázási tervében ismét 2 első osztály indítása szerepel, s úgy tűnik, nagy az érdeklődés a leendő elsősök szüleinek részéről.

Iskola előkészítő foglalkozás a sárvári Szent László Katolikus Általános IskolábanA következő közös találkozás a Szent Márton napi lampionos felvonulás estéjén lesz, amikor is a tanító nénik ajándék lampionokkal kedveskednek a felvonulásra érkező ovisoknak.

Szöveg és fotó: Márkus Sándorné