Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

MÉCS napok házasoknak

helyszín: Szombathely, Martineum Felnőttképző Akadémia

A család szíve a házasság. A házasok életének szinte minden területe – gyermeknevelés, munka, idős hozzátartozók gondozása stb. – férj és feleség harmonikus kapcsolatán alapszik. Ezért rendkívül fontos, hogy a házastársak őszinte, mély beszélgetések által újra meg újra „leporolják” kapcsolatukról a hétköznapok szürkeségét, megújuljanak hitben és szeretetben.

A Család Évében nagyszerű lehetőséget kínál erre a MÉCS Napok Házasoknak című program, melynek célja, hogy a házastársak őszintébb, meghittebb kapcsolatba kerüljenek önmagukkal, egymással és Istennel. A program során témavezető házaspárok beszélnek az életükről. Tanúságtételüket kérdések alapján egyéni elmélkedés, majd házastársi beszélgetés követi. A kétnapos lelki programot szentmise és közös imák teszik teljessé.

A program a Katolikus Egyházban szerveződik, de nem katolikus vagy templomba nem járó házaspárok is részt vehetnek rajta. Szeretettel hívjuk és várjuk a három évnél régebben kötött, egyházilag érvényes, illetve rendezhető házasságban élő párokat.

A MÉCS napok házasoknak program őszinte hitvesi párbeszédre indít, mélyebb önismerethez és harmonikusabb házastársi kapcsolathoz vezet, ugyanakkor az evangelizációnak is rendkívül hatékony eszköze.

Részvételi díj: 9.900,-/fő

Jelentkezés: Kizárólag a www.mecsnapok.hu internetes oldalon.