Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

Így korcsolyázunk mi – Hogyan válik az egyéni siker közösségi értékké. A Liu testvérek Szombathelyen

kep2022. május 11-én az olimpai bajnok gyorskorcsolyázó testvérpár Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang tart közönségtalálkozót Szombathelyen a Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központjában. 

A Mathias Corvinus Collegium szombathelyi képzési központja nevében szeretettel meghívjuk Önt a soron következő szakmai rendezvényünkre, ahol meghívott vendégünk a két olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang.

Magyarország a rövidpályás gyorskorcsolya egyik nagyhatalmává vált, köszönhetően egy rendkívül elkötelezett csapatnak és kiemelkedő tehetségű sportolóknak, akik 2018 után a 2022-es téli olimpián is történelmet írtak. Az eddig elért sikerek hátteréről, az egyéni teljesítmény és a közösség céljainak összehangolásáról, a verseny természetéről, a nagy nemzetközi sportesemények világáról két olimpiai bajnok vendégünk, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang személyes beszámolójából ismerhetünk meg új részleteket.

 

Időpont: 2022. május 11. szerda 17:00

Helyszín: szombathelyi MCC képzési központ, Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet

 

A rendezvény látogatása ingyenes, de létszámkorláttal valósul meg. Kérjük, hogy a részvételi szándékot az alábbi regisztrációs felületen jelezzék számunkra. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni. https://feliratkozas.mcc.hu/.../mcc-szombathely-igy... A rendezvény FB eseménye: https://fb.me/e/4xYs2NDfa