Szombathelyi Egyházmegye

Szécshenyi 2020 - Európai Szociális Alap

X-fest demó a Brenner Kollégiumban

x-fest-plakat-page-001Különleges program várta október 4-én este a Brenner Kollégium középiskolásait. Három budapesti keresztény dj beszélt a hitéről a fiataloknak, illetve mutatták meg zenei tudásukat a diszkók világában megszokott fény- és hanghatásokkal.

A kis csapat vezetője Benedek Ruben, aki már több alkalommal zenélt Szombathelyen Pintér Béla dobosaként, illetve a Lélek Fesztivál after partyján is ő fokozta a hangulatot. Ruben házas, kisgyermekes családapa, aki a pesti éjszakai életben keresi zenészként a kenyerét. Szigorú protestáns családban nőtt fel, azonban személyes hitének tudatossá válásában egy ismerőse halála erősítette. A másik két srácot is egy-egy személyes tragédia vitte közelebb Istenhez. Üzenetük egyszerű: Isten mindig veled van. 

A rendezvény jó lehetőséget jelentett arra, hogy reklámozza az október 28-i X-fest keresztény partyt, ami a Hollán Ernő utcában lévő Bárka Klubban kerül megrendezésre 15-30 év közötti korosztály részére. Az est folyamán élő zenés dicsőítés lesz Melega Júlia zenekarával, rövid lelki buzdítás, játék, majd zenés-táncos program lesz Ruben közreműködésével.

A X-festen való részvételhez regisztráció szükséges az alábbi honlapon: www.lelekfesztival.martinus.hu/x-fest